mai 2, 2014

Personlig Innovasjon

Innovasjon er å gjøre nye ting eller å gjøre ting som allerede blir gjort – på en ny måte.
– Joseph A. Schumpeter – innovasjonens far

Personlig Innovasjon er et skreddersydd partnerskap mellom deg og meg.

I samarbeid med fantastiske mennesker har jeg blitt gitt sjansen til å samskape utrolige utfordringer, spennende prosjekter og vannvittige resultater, og for det er jeg virkelig takknemlig. Det er dette som får meg til å pushe mine samarbeidspartnere, og mine egne, grenser, langt bortenfor hva som anses som mulig i dagens samfunn.

Personlig Innovasjon handler om å nå det råeste målet du kan tenke deg og virkemiddelet er å oppdage nye kombinasjoner av deg selv, dine tanker, holdninger og handlinger. Å innovere deg selv handler om å oppdage nye og gjenoppdage eksisterende styrker og strategier på en enklere, morsommere og mer effektiv måte.

Som vanlig innovasjon, handler personlig innovasjon om å skape noe nytt, og det handler om å gjøre gamle ting på nye og mer effektive måter – det handler ikke om mekaniske biter og deler, eller utdaterte teknikker. Det handler om innovative kombinasjoner, spennende oppdagelser og overaskende gjenoppdagelser av deg selv, dine tanker, holdninger og adferder.

Bilde. Ro - Ikke stillstand

Som å lage et godt måltid handler det om å ta noe som fungerer; eksperimentere med det, ha mot til å forsøke nye ingredienser og lage en ny oppskrift. Som å produsere en førsteklasses vin handler det om å investere tid og innsats i din egen utviklingsprosess. Til sist, som enhver utøver i verdensklasse, så handler det om systematisk arbeid, læring og å ha mot til å bevege deg fremover mot utrolige og spennende mål, både i karriere og i livet.

 

 

Møtet: Vår første samtale vil være et dybdemøte og er 100% kostnadsfritt. Er jeg riktig person for deg? Er du riktig person for meg? Vi tilbringer to timer sammen og går målrettet inn i utfordringen din, i målet ditt og i drømmen din. Dette møtet har et av to mulige utbytter:

1) Vi har en fantastisk samtale og du får ut alt du ønsket deg av samtalen. Kanskje vi snakkes igjen, eller ikke.

2) Sammen kommer vi opp med et prosjekt eller en visjon som inspirerer oss begge så mye at et partnerskap mellom oss er uungåelig.

Så lenge jeg kan stå til tjeneste for deg og flytte deg nærmere det du ønsker deg – så er jeg strålende fornøyd med hvilket som helst av disse to alternativene.

Programmet: Mine samarbeidspartnere/kunder arbeider med meg på flere nivåer og tidsperioder. På generelt grunnlag tilbyr jeg 6, 9 og 12 måneder samarbeid skreddersydd til kundens spesefikke behov. Ingen avtale er den samme.

Verktøy og virkemidler: Ansikt-til-ansikt møter, profesjonell coaching, effektive Skype- og Facetimemøter, inspirerende YouTube treningsvideoer, individuelt perspektivforedrag, interaktiv live videokommunikasjon og lyncoaching, JTI preferansekartlegging, effektiv målsettingsstruktur, verdikartlegging, fordypning, skreddersydd hjemmefokus, mental trening-teknikker, visualisering, pit-stop/heldagsmøter mm.

 

Jeg ser frem til å dykke ned sammen med deg og oppleve hvilken kraftfull visjon vi kan skape sammen for deg.

 

Personlig innovasjon er et skreddersydd partnerskap for modige
mennesker, for de som vil gå for det og leve fullt ut!
– Anders Hov

 

Mvh Anders