Frieri eller fødsel? Jeg vet ikke jeg, jenter.

Dato: Onsdag 21. august. Klokkeslett: 20.50. Sted: 59°54′40″N 10°44′00″Ø.

Fytti katta jenter. Greit, vi vet ikke hvordan det er å føde, bortsett fra at det må være veldig vondt. Men dere, hvertfall de fleste av dere, har ikke anelse hvordan det er å fri.

Eller hvordan det er å sjekke lommen etter ringen 148 ganger på 20 minutter. Er den der? Er den fortsatt der? Hvor i svarte er den, åh, der ja, den flytta seg 1 cm nede i lommen…pjuuuh..det var nesten så jeg fikk hjerteinfarkt…sjiiiiitaass….

Og det er bare ringen, jenter!

Klokkeslett: 20.54. Sted: 59°54′40″N 10°44′00″Ø.

Hva skal jeg si? Skal jeg lage en lang Ari Benish innledning, hmmm nei..hadde vært kjedelig om hun sovnet..men Ari Behn ska ha noe, han mestrer det abstrakt-intuitive språket..lyrisk sier noen, underlig sier andre…

Eller….skal jeg bare si noe kort noe..noe konkret, noe som ikke kan misforstås?

Hva med; Vil du gifte deg med meg? To easy? Lite oppfinnsomt? Eller klassisk og elegant?

Klokkeslett: 21.03. Sted: 59°54′40″N 10°44′00″Ø

Om 12 minutter kommer Stine til parken..det blir bra!

Det funket, jeg skrev av meg nervøsiteten gitt.

…men vent et øyeblikk….hva med ekteskapet?…enda viktigere…tar det senere…note to self.

 

AndersHov

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *