juli 3, 2015

TIP//Læringsreiser – effektiv og meningsfull forbedring

Dialog-workshopen med Anders ga oss godt fokus i prosessen mot å finne en løsning på målspørsmålet vi hadde definert. Hans veiledning og metodikk førte til en åpen dialog som synliggjorde både utfordringer og muligheter, og ledet til kvantifiserbare mål. Jeg kan absolutt anbefale å benytte Anders og hans dialogform.
– Alfa Sommersol, Mind the Gap

  • TIP-forbedringsarbeid er for organisasjoner og team som ønsker seg varige resultater raskere.
  • TIP-forbedringsarbeid er for organisasjoner og team som ønsker å forbedre sin tenkning og refleksjon.
  • TIP-forbedringsarbeid er for organisasjoner og team som ønsker å overraske seg selv.

 

Læringssystem i aksjon. LOS Norges læringssamling i 2016.

 

Transformative dialogmøter gir umiddelbar effekt; samhandling på et nytt nivå, effektfull åpenthet mellom deltagerne, en sterk indrefølt motivasjon og klarhet rundt nødvendige grep og retning.

TIP består av en eller flere korte og intensive økter og er unik i sin tilnærming – med TIP blir utvikling av mennesker og resultater én og samme effektive prosess (Les mer om TIP her).

Med sin omfattende utdanning og praksis innen verdiskapende samtaler og dialogtrening i Sør-Afrikas utfordrende miljøer, og mekler i Konfliktrådet, bidrar Anders Hov til dialogmøter som tar dere til det neste nivået av resultater og kreativitet, enten dere er et lederteam, spillegruppe eller selskapsstyre.

Dialogmøtet med Anders gav en ny dimensjon til våre jobbmøter. Med metodikken ledet han oss raskt og grundig inn til kjernen av temaet vi selv hadde valgt. Veiledningen hans førte til en åpenhet blant deltakerene og det ga store fremskritt og synliggjorde veien videre. Vi trodde vi hadde hatt gode møter inntil vi hadde hatt dialogmøter med Anders. Dette anbefales!
 Tarjei G. Nicolaisen – Innehaver SPOF Sørlandsparken og vinner av 71´Nord

Jeg har gleden av å være en del av SoCentral, en inkubator for nye samfunnsløsninger. Lær mer om SoCentral på videoen under:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *