mars 10, 2014

Executive coaching

Er du leder i norsk eller internasjonal næringsliv er du under sterkt press. Du er under sterkt press for å levere uslåelige kundeopplevelser, fantastisk verdi for pengene og du kjenner troligens på behovet for å innovere deg selv og din tilstedeværelse dag etter dag. Alt dette i kombinasjon med stålfokus på kostnadsbildet, strategisk eller operativt overblikk og de uungåelige administrative oppgavene.

Med hastigheten på endringene i markedssituasjon og kundekrav vil det i fremtiden knapt finnes plass til noen nummer 2. Dette reiser det uungåelige spørsmålene om hvordan være nummer 1 og samtidig ivareta de viktige faktorene som skaper bærekraftige og motiverende prestasjoner over tid. 

– Hvordan mobilisere under press?
– Hvordan tenke annerledes og innovere deg selv og leveransene?
– Hvordan skape langsiktige løsninger og bærekraftige resultater i en kortsiktig verden?
– Hvordan integrere egne verdier og drivkraft med selskapets strategi?
– Hvordan fordype og balansere tilstedeværelse i rollen og privat?
– Hvordan forsterke genuin mestringstro og egne prestasjoner?

Ser du etter en samarbeidspartner for å forsterke dine kompetanser, din utvikling og tilstedeværelsen du trenger for å øke gjennomslag og skape rå resultater? I et samarbeid med Anders Hov vil du få tilgang til nye ressurser, holde målet i fokus og du får muligheten til en velfjortjent og allikevel effektiv pit-stop i din travle hverdag.

Anders en foretrukket coach og partner for ledere i norsk næringsliv og jobber tett som coach og business partner med CEOs, gründere og bedriftsforvaltere.

Ønsker du deg et mer spesifikt kompetanseløft? Da skal du se videoen under: