Fashion management f*ck you!

Hæshtægg den følelsen! eller #DenFølelsen som det kanskje heter!

Wouldn´t know actually!

Som relativt ivrig blogger med besøktstall midt i mellom hundre og tusen lesere (mrk: misforstå det gjerne til hundre tusen og spre ryktet!) har jeg begynt å skjønne hva som skal til for å få mange lesere. Og her er noen tips til deg også, du må ha titler som «Ready, set smil!» som er Sophie Elises blogg (som ligger på topp på blogg.no i dag) eller «Blogg er faktisk jobb«. I tillegg burde jeg så definitivt få meg silikon og lasse på med bilder:

(siden jeg er ny med dette #bildebloggegreiene så vil jeg gjerne minne mine lesere om at blogginnlegget fortsetter under disse bildene og at jeg faktisk har et poeng, og som tittelen antyder, det handler om ledelse #Smiles)

bilde 5
#BloggErFaktiskJobbSeriøstDeterDetFaktiskIkke?

bilde
#SerDetteutSomJobb?#ThatFeeling#LoveToHanne@DjangoLøkka#LovingthatIcedtea

Neida – eller joda – ting blir finere med filter. Selv en kjip kjøkkenbenk med en feilplassert saus ser jo ut som et reklamebilde fra #MadMen!

bilde 1
#SweetBabyRaysAwesomeBBQSauce#ThatFeeling

Men det er en ting som ikke blir kulere med filterfunksjon, og det er din ledelse. Hvem du møter opp som i rollen som leder. Hvem du står frem som  når du befinner deg i en situasjon du ikke har kontroll over. Det er dessverre enda noen som kjenner på #ThatFeeling at siden lønningsslippen viser dobbelte av nestemann så må en ha de fleste svarene. Og selv om dette nok stemmer i noen tilfeller, så er det avgjørende å vite hvilke situasjoner som ikke krever dette perspektivet.

Jeg scrollet meg gjennom Huffington Post her forleden og kommer over en artikkel av Karen Kimsey-House, en av pionerene innenfor profesjonell coaching; les hva hun skriver…

I know your type: You’re a winner. You’ve got the toys. Everyone thinks you’re amazing. Fiercely independent and self-minded, you’ve learned the hard way that the one person you can always rely on is you. And you have an awe-inspiring ability to make it on your own. Asking for help? Hah! That’s for the weak ones. Other people tend to only complicate matters. You have what it takes to compete, you love to win and be at the top. Relationships? Not so much.

Vi er vel alle slik av og til? Er vi ikke? Jeg er hvertfall. Av og til sitter det langt inne å be om hjelp, men heldigvis sjeldnere nå enn tidligere. (Så antyder jeg det er aldersbetinget? Nei, jeg er fortsatt #hipp og #kul og elsker å be om hjelp. For det gir folk en mulighet til å hjelpe. Og vi elsker alle å hjelpe, som Aung San Suu Kyi (Ang Sang Su Chi); «If you feel helpless, go help someone«. #GiVidere

Vi har alle våre filtre, noen som vi er bevisst og noen som vi ubevisst ikler vår lederstil og vår rollle med, som det skulle vært et #InstagramPhilter.

Hva er ditt filter? I hvilke situasjoner legger du på et filter over rollen din?

En definitiv suksessfaktor for din ledelse, og som vil spille en markant rolle i tidene som kommer, og som er en nedspilt del av det å være leder, er å ta seg tiden til å reflektere over spørsmål som de to jeg stiller deg over. Og sannsynligvis har du noen clues på hva dine filtre er, og når de dukker opp? Hvis du har det, så ønsker jeg deg velkommen til InstagramRevolusjonen #F*ckFashionMngmt

bilde 3

Har ikke noen #tag på dette bildet. Synes bare det var kult. Tatt det sjæl!

Make it Happen!
AndersHov

Disclaimer 1: Ingen rosabloggere ble skadet under skapelsen av dette blogginnlegget #Love
Disclaimer 2: Det finnes ingen #F*ckFashionMngmt  på Insta, (men om du synes det burde, send meg en mail på post@andershov.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *